Tervetuloa Kurvisen sukuyhdistys ry:n kotisivuille.

Sivuille on koottu tietoa Kurvisten juurista sekä sukuyhdistyksen tarkoitusperästä, perustamisesta ja toiminnasta.

Sivusto on jaettu kahteen pääosaan: historia ja toiminta sekä ajankohtaista -osioon, josta löytyy tietoja tulevista tapahtumista.

Historia-linkin takaa löytyy muisteluksia suvun historiasta, tapahtumista ja menneistä sukukokouksista sekä joidenkin sukuyhdistyksessä ja / tai laajemmaltikin suomalaisessa yhteiskunnassa aktiivisesti vaikuttaneiden Kurvissukuisten elämänkertoja.

Toiminta-linkistä pääset katsomaan sääntömääräisen sukukokousten pöytäkirjat, menneiden toimikausien toimintakertomukset, toimintasuunnitelmat ja jäsenkirjeet toimikaudesta 2002 – 2005 lähtien ovat myös luettavissa näillä sivuilla.

Sivuilla on myös suvun valokuvagalleria, joilla voi käydä katsomassa menneiden sukutapaamisten tunnelmia sekä kuvia muista suvun jäseniä koskettaneista tapahtumista.

Toivottavasti viihdyt seurassamme!

Uusi sähköpostiosoitteemme on: kurvisen.sukuyhdistys [ät] gmail.com
Korvaa [ät] - merkki @ - merkillä ("miukumauku").

Sukuneuvoston jäsenten yhteystiedot löytyvät linkistä sukuneuvosto (klikkaa)

04.07.2015 - 12:00

Kurviset koolla Ilomantsin kesässä 2015. Lue lisää..